Gå till innehåll
Stockholms Konståkningsförbund
Stockholms Konståkningsförbund

Inbjudan:

Workshop riktad till föräldrar tillsammans med Frisk & Fri

Placeholder

Den 22 februari samt den 8 mars genomför Stockholms Konståkningsförbund en workshop tillsammans med Frisk & Fri – Riksförbundet mot ätstörningar. Du som är förälder/vårdnadshavare till konståkande barn eller ungdomar är varmt välkommen att delta på utbildningen.

 

Tack till alla er som har engagerat er, deltagit i diskussioner, lärt er mer ätstörningar, deltagit på workshop – allt för att hjälpa våra aktiva inom sporten! Vi är otroligt glada över att så många i distriktet engagerat sig i frågor kring ätstörningar och hur vi kan utveckla våra föreningar för att stötta och skapa bra förutsättningar för våra aktiva till ett lustfyllt idrottande – där konståkning innebär glädje, glöd och gemenskap.

Under förra året, 2022, har 120 personer från distriktets konståkningsföreningar genomgått distriktets utbildningar som har genomförts av Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar.
https://www.friskfri.se/ Länk till annan webbplats.

Målgrupp för de aktiviteter som hittills har genomförts inom ramen för distriktet projekt för att motverka problem med ätstörningar, har varit tränare och styrelsemedlemmar. Nästa steg i projektet riktar sig till föräldrar. Två digitala tillfällen planeras följande datum:

  • Onsdagen den 22 februari (vecka 8)
  • Onsdagen den 8 mars (vecka 10)

Sprid gärna informationen i föreningen, och hör med föräldrarna vilket av de två tillfällena de önskar gå på!

Vi ser gärna att varje förening skickar tre eller fler föräldrar/vårdnadshavare till kursen. Gärna föräldrar som brukar engagera sig i föreningen, hjälpa till i föreningen på tävlingar eller med skridskoskola. Välj, om möjligt, andra föräldrar än de som sitter i styrelsen!

Anmälan till kursen hittar du i utbildningsmodulen
https://www.rf.se/sok-utbildning-sf Länk till annan webbplats.

  • Välj specialidrottsförbund: Svenska Konståkningsförbundet
  • Välj distrikt: Stockholms Konståkningsförbund
  • Säkerställ att datumintervallet innefattar kurstillfället, och välj därefter Sök

Senare under våren, under eftersäsongen, planeras workshops för våra aktiva ungdomar. Temat på dessa workshops kommer vara självkänsla. Vi kommer att återkomma senare i vår, med mer information om innehåll och tidpunkt för dessa aktiviteter.

Tack för allt gott ni bidrar med för konståkningen och våra aktiva!
Har någon frågor så kontakta gärna oss.

Vänliga hälsningar
Styrelsen
Stockholms Konståkningsförbund

Publicerad: 2023-01-23

Senast uppdaterad: 2023-02-07

Samarbetspartners