Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Inspirationshelg isdans och solodans

Placeholder

Foto: Maria Jangbro

4-5 maj är det fokus isdans och solodans i Mörrum när Svenska Konståkningsförbundet bjuder in till inspirationshelg med Neil Brown. Helgen riktar sig till både åkare och tränare som vill utveckla sig inom skridskoteknik och få lära sig grunderna i isdans och solodans.

Välkommen på en inspirationshelg för tränare och åkare som vill utveckla sig inom skridskoteknik samt få grunderna i Isdans och Solodans. Deltagarna får bland annat möjlighet att ta del av träningspass på och utanför isen samt föreläsningar ledda av Neil Brown, före detta isdansare som tidigare var tränare i välrenommerade International Ice Dance Academy i Lyon under flera år och numera är verksam i Helsingfors där han utvecklar isdans tillsammans med det finska olympiska laget.
När: 4-5 maj (Lör: 09.00 - 19.00, Sön: 08.00 - 16.00)
Var: Jössarinken, Mörrum
Sista anmälningsdag: 21 april

Inbjudan/Anmälan tränareÖppnas i nytt fönster.
Imbjudan/anmälan åkareÖppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2024-04-16

Senast uppdaterad: 2024-04-19

Samarbetspartners