Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Förbundsstyrelsen har ordet

Placeholder

Förbundsstyrelsen och förbundskansliet tackar alla de som deltog under helgens extra förbundsmöte och blickar nu fram mot det fortsatta arbetet för att säkra trygga idrottsmiljöer och utveckla svensk konståkning.

Vi vill rikta ett varmt tack till alla som deltog och engagerade sig i Svenska Konståkningsförbundets extra förbundsmöte som hölls lördagen den 13 april. Mötet var en viktig möjlighet för er medlemmar att komma till tals och diskutera de frågor som lyftes i motionerna. Era erfarenheter, tankar och åsikter är viktiga för att vi tillsammans ska kunna fortsätta utveckla svensk konståkning i linje med vår vision om Alla på is – hela livet.

Vi vill betona att vi tar med oss allt som sades under mötet i det fortsatta arbetet med trygga idrottsmiljöer. Svensk konståkning visade med bred majoritet att man har förtroende för förbundets arbete i dessa frågor. Vi kommer nu att fortsätta utveckla våra rutiner och processer i detta viktiga arbete.

Återigen, ett stort tack till er alla för ert engagemang och bidrag till vår gemensamma framtid.

/Förbundsstyrelsen

 

 

 

 

Publicerad: 2024-04-16

Senast uppdaterad: 2024-04-16

Samarbetspartners