Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Extra förbundsmöte avslutat

Placeholder

Lördagen den 13 april höll Svenska Konståkningsförbundet ett extra förbundsmöte på begäran av medlemmar. Mötet biföll styrelsens förslag på samtliga motioner.

Svenska Konståkningsförbundet höll under lördagen på begäran av medlemmar representerande 11% av rösterna ett extra förbundsmöte. Under mötet bifölls styrelsens förslag på samtliga motioner 1 till och med 7. Den åttonde motionen om förtroende för sittande styrelse drogs tillbaka av motionären.

- Detta var en viktig demokratisk process inom förbundet, där våra medlemmar gavs möjlighet att komma till tals och besluta om de frågor som väckts i motionerna. Mötet visar att konståkningssverige har förtroende för det arbete som förbundet genomför och vi tar med oss de viktiga diskussioner som fördes under mötet. Svensk konståkning ska alltid sträva efter att utvecklas. Vi ser nu fram emot att fortsätta det viktiga arbete som pågår för att tillsammans skapa trygga och utvecklande idrottsmiljöer för alla inom svensk konståkning, säger Helena Rosén Andersson, Ordförande Svenska Konståkningsförbundet.

 

Möteshandlingar Extra förbundsmöte

 

Publicerad: 2024-04-13

Senast uppdaterad: 2024-04-16

Samarbetspartners