Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Välkommen till Convention 2024 – mötesplatsen för svensk konståknings utveckling

Placeholder

Välkommen till Convention 2024 som äger rum 28-29 september på Scandic Star i Sollentuna. Det blir en helg fylld med kunskap, delaktighet, nätverkande och inspiration för alla inom den svenska konståkningsfamiljen.

Den 28-29 september, på Scandic Star i Sollentuna, bjuder Svenska Konståkningsförbundet in till ett Convention fullspäckat med intressanta och inspirerande seminarier och möten. Förbundsmötet är en del av programmet och genomförs lördagen den 28 september kl 10:00.

Convention är för dig som har förenings- och distriktsuppdrag, är tränare, teknisk funktionär, eller är åkare (rekommenderad ålder från 16 år).

På programmet för Convention 2024 står bland annat

I varandras skor - om glädje, glöd och gemenskap

Inspireras av en av världens bästa talare, Klas Hallberg. Han tar oss med på en resa om att få ner fötterna i varandras skor och/eller skridskor. Med utgångspunkt från sin bok ”I kundens skor” (skriven tillsammans med Professor Per Kristensson) utlovas en riktig boost för att se till att vi både skapar värde och har kul tillsammans när vi tillsammans fortsätter att utveckla svensk konståkning.

Framtidens konståkning – träning och tävling

Lyssna på talare från och utanför konståkningsvärlden. Få insikter om utvecklingen av svensk idrott generellt och svensk konståkning mer specifikt. Diskutera framtidens tävling i en paneldebatt.

Spår för alla!

Oavsett om du är tränare, föreningsledare eller teknisk funktionär, finns det något för dig. Seminarier och föreläsningar genomförs delvis i olika spår riktade mot olika målgrupper, t.ex. tränare, förenings- och/eller distrikts, åkare och teknisk funktionär. För åldersgruppen 16-25 år har vi under söndagen ett spår kring ungas delaktighet.

Galamiddag med underhållning

På lördag kväll bjuder vi in till galamiddag med underhållning ledd av kapellmästare Michael Bäck, känd för sitt arbete med artister som Lasse Holm och Martin Stenmark.

Publicerad: 2024-04-12

Senast uppdaterad: 2024-04-13

Samarbetspartners