Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Extra Förbundsmöte hålls som hybridmöte: Möjlighet till både fysisk och digital närvaro

Placeholder

I ett steg mot ökad tillgänglighet kommer Svenska Konståkningsförbundets Extra Förbundsmöte att hållas som ett hybridmöte. Det innebär att deltagare har möjlighet att närvara antingen fysiskt eller digitalt, vilket möjliggör en bredare deltagarbas och ökad delaktighet. På hemsidan finns nu styrelsens förslag och utlåtande med anledning av inkomna motioner publicerat.

Svenska Konståkningsförbundet Extra förbundsmöte hålls den 13 april med start kl 12:00 på Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal. Då mötet hålls som ett hybridmöte är det även möjligt att delta digitalt.

Mer information om Extra Förbundsmöte, röstlängd, fullmakt, anmälan, inkomna motioner samt styrelsens förslag och utlåtande med anledning av inkomna motioner finns publicerade här. Länk till annan webbplats.

 

 

Publicerad: 2024-03-14

Senast uppdaterad: 2024-03-14

Samarbetspartners