Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Svenska framgångar i Challenge Cup

Placeholder

Challenge Cup i Tilburg, Nederländerna bjöd på svenska framgångar med två guldmedaljer och uppnådda tekniska kvalpoäng för deltagande vid internationella mästerskap.

De internationella framgångarna för svensk konståkning fortsätter. I helgen avgjordes Challenge Cup i Tilburg, Nederländerna. I juniorer damer tog Alexandra Ödman hem guldet och uppnåde i såväl kortprogram som friåkning den tekniska kvalpoängen för deltagade vid JVM. Guld blev det även till Hugo Bostedt som tog hem segern i juniorer herrar. Gabriel Folkesson kom på 6:e plats i seniorer herrar och uppnådde i friåkningen den tekniska kvalpoängen för deltagande vid VM. I paråkningens tävling kom Greta och John Crafoord på 8:e plats och Emma Kivioja och Erik Pellnor kom på 14:e plats i isdansen.

 

 

 

Publicerad: 2024-02-27

Senast uppdaterad: 2024-02-27

Samarbetspartners