Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

I helgen avgörs SM i synkroniserad konståkning

Placeholder

I helgen avgörs SM i synkroniserad konståkning i Kungsbacka. Under två dagar kommer Sveriges bästa synkrolag göra upp om mästerskapsmedaljerna. I startfältet finns bland andra det till VM uttagna laget Team Inspire och det till JVM uttagna juniorlaget Team Seaside.

- SM i synkro är en av säsongens höjdpunkter för svensk konståkning. Landets bästa synkrolag gör upp om medaljerna och stämningen i hallen brukar vara fantastisk. Vi hoppas att många hittar till Kungsbacka och besöker tävlingarna, säger Camilla Fredman, tävlingsansvarig på Svenska Konståkningsförbundet.

SM i synkroniserad konståkning avgörs 24-25 februari i Kungsbacka. Totalt deltar nio lag under SM-tävlingarna. Under helgen arrangeras även klubbtävlingen Kungsbacka Synkropokal med 12 startande lag.

Följ SM i synkroniserad konståkning 2024

 

 

 

Publicerad: 2024-02-20

Senast uppdaterad: 2024-02-25

Samarbetspartners