Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Uttagna till Junior-VM Synkro: Team Seaside

Placeholder

Foto: Daniel Klerfors

Nu står det klart att det blir Team Seaside som kommer att representera Sverige vid Junior-VM i synkro som avgörs i Neuchâtel, Schweiz, 14-16 mars.

- Team Seaside har under säsongen visat en hög nivå under både samlingar och nationella serietävlingar. Målsättning inför mästerskapen blir att prestera på högsta nivå och att försöka säkra två platser för Sverige till Junior-VM 2025 som avgörs i Sverige, säger Anna Burwall, sportchef på Svenska Konståkningsförbundet.

​Junior-VM i synkro avgörs 14-16 mars i Neuchâtel, Schweiz, och det blir alltså Team Seaside som kommer att representera Sverige. Helena Ericson är uttagen till lagledare för den svenska JVM-truppen och Anna Nylén som domare.

Mer information om Junior-VM i synkro 2024

 

Publicerad: 2024-01-31

Senast uppdaterad: 2024-01-31

Samarbetspartners