Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Svensk konståkning har sorg - Vila i frid Anna

Placeholder

Det är med tungt hjärta och djup sorg vi tar farväl av vår kära kollega och vän Anna Lindbom, en eldsjäl med ett hjärta av guld. Anna har somnat in efter en kamp mot sjukdom. Vi minns Anna med glädje och värme.

Anna Lindbom (f.d. Tjernström) har varit en del av svensk konståkning ända sedan barnsben. Först som åkare och senare i ledarroller inom både förening och distrikt, som domare, kommittémedlem och, sedan 2012 som en engagerad medarbetare på förbundskansliet.

Anna var en eldsjäl med ett oändligt stort hjärta för idrotten. Hennes civilkurage och särskilda engagemang för att främja och utveckla vår idrott var en egenskap och drivkraft som inspirerade oss alla. Hon brann för att göra idrotten tillgänglig för fler, och hennes insatser har satt avtryck på många nivåer inom svensk konståkning. I våra minnen lever Anna vidare som en förebild, en passionerad individ som dedikerade sitt liv åt att forma och stärka vår idrott. Vi kommer alltid att minnas henne med värme och tacksamhet för hennes outtröttliga insatser och ovärderliga bidrag till svensk konståkning. Annas generositet och omtänksamhet var gränslös och hon hade alltid en stund över för alla. En glädjespridare, inspiratör och förebild har lämnat oss.

Vila i frid, Anna. Ditt arv kommer att leva vidare i den konståkning du älskade så mycket. Tack för allt du gjort för dina medmänniskor och för svensk konståkning.

 

 

 

Publicerad: 2024-01-31

Senast uppdaterad: 2024-02-12

Samarbetspartners