Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Elias Sayed på 16:e plats i Världsungdoms-OS

Placeholder

Världsungdoms-OS i Gangwon, Sydkorea, är avgjort. Elias Sayed slutade på 16:e plats.

- Elias gjorde ett riktigt bra kortprogram men tappade värdefulla tekniska poäng i nivåerna i piruetter och steg. I friåkningen lyckades han inte fullt ut men höll ihop programmet på ett bra sätt. Detta var Elias första internationella mästerskap och med sig hem från Gangwon har han förutom en inspirerande upplevelse av ett OS också värdefull rutin, säger Anna Burwall, Sportchef Svenska Konståkningsförbundet.

Elias Sayed låg inför friåkningen på 15:e plats. Friåkningen inledde Elias med trippel flip i kombination med trippel toeloop och följde sedan upp med ytterligare tre trippelhopp. Totalpoängen 150,14 innebar att Elias tappade en placering i resultatlistan och han slutade på en 16:e plats.

 

Publicerad: 2024-01-30

Senast uppdaterad: 2024-01-30

Samarbetspartners