Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Ännu en topp 10-placering för Sverige i Challengerserien för synkro

Placeholder

Foto: Daniel Klerfors

I helgen avgjordes den andra tävlingen i Challengerserien för synkro i Budapest, Hungern, med en ny svensk topp10-placering. Team Seaside representerade Sverige i juniorklassen där de kom på 7:e plats.

Challengerserien för synkro består av fem tävlingar denna säsong. Serien har skapats för att ge lag över hela världen en möjlighet att tävla på internationell nivå och samla världsrankingspoäng inför framtida mästerskap.

Det blev en svensk topp10- placering även i den andra tävlingen i Challengerserien för synkro, Seat Budapest Cup som avgjordes i Budapest, Ungern. Team Seaside respresenterade Sverige i juniorklassen och kom på 7:e plats av 15 startande lag.

Följ Challengerserien för synkro

 

 

 

Publicerad: 2024-01-25

Senast uppdaterad: 2024-01-25

Samarbetspartners