Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Challengerserien för synkroniserad konståkning är i gång

Placeholder

Foto: Daniel Klerfors

Challengerserien för synkro startade i helgen med säsongens första tävling, Lumiere Cup i Eindhoven, Nederländerna. På plats för att representera Sverige fanns Team Spirit. Redan nästa helg är det dags för den andra tävlingen där Sverige representeras av Team Seaside.

Challengerserien för synkro består av fem tävlingar denna säsong. Serien har skapats för att ge lag över hela världen en möjlighet att tävla på internationell nivå och samla världsrankingspoäng inför framtida mästerskap.

I helgen gick säsongens första tävling i Challengerserien för synkro, Lumiere Cup, av stapeln i Eindhoven, Nederländerna. Från Sverige deltog juniorlaget Team Spirit som med totalpoängen 157.43 kom på 5:e plats av 12 startande lag. Redan nu till helgen är det dags för säsongens andra Challengertävling Seat Budapest Cup som avgörs i Budapest, Ungern. Där representeras Sverige av juniorlaget Team Seaside.

Följ Challengerserien för synkro

 

 

 

Publicerad: 2024-01-17

Senast uppdaterad: 2024-01-17

Samarbetspartners