Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Svenskt på isen när Golden Spin of Zagreb avgörs

Placeholder

Foto: Maria Jangbro

Idag startar Golden Spin of Zagreb som är säsongens sista deltävling i Challengerserien. På plats i Zagreb, Kroatien, för att att representera Sverige finns paråkarna Greta och John Crafoord samt isdansparet Emma Kivoja och Erik Pellnor.

Golden Spin of Zagreb är den nionde och sista deltävlingen i säsongens Challengerserie Länk till annan webbplats.. Varje tävling ger möjligheter för deltagande åkare att plocka världsrankingpoäng och kvalpoäng till kommande mästerskap. På plats för att representera Sverige finns paråkarna Greta och John Crafoord samt isdansparet Emma Kivioja och Erik Pellnor.

Paråkningens kortprogram avgörs idag, onsdag, med start kl 16.45, och friåkningen på torsdag kl 16:00. Isdansen kliver in i tävlingarna på fredag kl 14:00 med den rytmiska dansen. Fridansen avgörs på lördagen kl 13:00.

Publicerad: 2023-12-06

Senast uppdaterad: 2023-12-06

Samarbetspartners