Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Veckans tävlingar för Team Sweden

Placeholder

Ny vecka och nya internationella tävlingar för Team Sweden. I NRW Trophy som avgörs i tyska Dortmund kommer en stor svensk trupp till start. Svenskt på isen är det även när Challengertävlingen Warsaw Cup avgörs i Warszawa, Polen.

Team Sweden deltar med en stor trupp i Dortmund, Tyskland, när NRW Trophy avgörs. I juniorer herrar deltar Elias Sayed och i juniorer damer representeras Sverige av Alexandra Ödman, Josefin Brovall och Miranda Lundgren. Casper Johansson gör karriärens andra seniortävling när herrarnas tävling avgörs och i seniorer damer deltar Nina Fredriksson, Lovisa Aav och Julia Brovall.

På plats i Dortmund finns även Alexandra Reataza-Svärd som är uttagen domare, samt Nora Sayed som deltar på egen bekostnad i klassen advanced novice.

Samtidigt avgörs Challengertävlingen Warsaw Cup i Warszawa, Polen. Från Sverige deltar Gabriel Folkesson samt syskonparet Greta och John Crafoord. Kristina Blom är uttagen domare. På plats i Warszawa finns även Filip Stiller Borowitz (TS) och Emilie Billow (TC/Skiljedomare) som är uttagna av ISU.

 

Följ Team Sweden i veckans internationella tävlingar

NRW Trophy, Dortmund, Tyskland

Warsaw Cup, Warszawa, Polen

 

 

 

Publicerad: 2023-11-16

Senast uppdaterad: 2023-11-16

Samarbetspartners