Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Nationell serietävling för synkro i Borås

Placeholder

Foto: Daniel Klerfors

I helgen startar den nationella serien för synkroniserad konståkning i Borås. Parallellt genomförs också en klubbtävling i synkro.

Varje säsong genomförs två nationella serietävlingar i synkroniserad konståkning. I helgen går säsongens första nationella serietävling av stapeln i Borås. I samband med helgens kvaltävling arrangeras även en klubbtävling för synkro.

- Den första nationella serietävlingen utgör ett traditionsenligt startskott på tävlingssäsongen för synkro. Tävlingssäsongen för övriga discipliner har varit i gång ett tag och nu är det äntligen dags även för synkron. Vi hoppas givetvis på stor publik under tävlingarna i Borås, säger Camilla Fredman, tävlingsansvarig Svenska Konståkningsförbundet.

Den andra serietävlingen i synkro avgörs 9-10 december i Mölndal och 25-28 januari är det dags för den internationella tävlingen Leon Lurje Trophy som arrangeras i Göteborg. Det stora crescendot för det nationella synkrotävlandet blir SM i Kungsbacka i slutet på februari.

 

Följ tävlingarna i Borås!

 

 

Publicerad: 2023-11-09

Senast uppdaterad: 2023-11-09

Samarbetspartners