Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Vill du vara med och utveckla svensk konståkning?

Placeholder

Är du administrativt lagd, självgående och van att leda projekt med tydliga mål? Är du dessutom nyfiken, social, serviceinriktad och har god kännedom om idrottens och ideella föreningars villkor och förutsättningar? Då kan du vara den person Svenska Konståkningsförbundet söker för att förstärka teamet på förbundskansliet.

Svenska Konståkningsförbundet söker nu en idrottskoordinator/projektansvarig för att förstärka teamet på förbundskansliet. Som idrottskoordinator hos oss kommer du att arbeta i ett litet sammansvetsat team med
varierande arbetsuppgifter. Denna roll innebär både ett operativt och till viss del strategiskt utvecklingsarbete där administrativa arbetsuppgifter är en stor del. Dina huvudsakliga arbetsområden är att tillsammans med vårt sportteam koordinera och administrera arbetet kring våra sportsliga aktiviteter både på elit och bredd inom alla våra grenar.

Tävlingsverksamheten är en annan stor del av vår verksamhet och en central del i tjänsten. Du kommer att administrera, koordinera och genomföra tävlingar arrangerade av förbundet. Du kommer också att bistå vid budgetering av dessa verksamheter samt planering och genomförande av dessa. För att genomföra och utveckla vår verksamhet arbetar vi med olika projekt i linje med vår förbundsutvecklingsplan. Du kommer att vara övergripande ansvarig för den processen inklusive att ansöka om medel för att dessa. Utöver detta tillkommer även andra inom kansliet förekommande arbetsuppgifter som kan variera utefter verksamhetens
behov.

Din ansökan vill vi ha senast 20 november. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För mer information om tjänsten. Länk till annan webbplats.

 

 

Publicerad: 2023-11-07

Senast uppdaterad: 2023-11-07

Samarbetspartners