Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Fjärdeplats och nya rankingpoäng för Reitan/Majorov

Placeholder

Foto: Maria Jangbro

Milla Ruud Reitan och Nikolaj Majorov tog en meriterande fjärde plats i Challenger-tävlingen Denis Ten Memorial som avgjordes i Astana, Kazakstan i helgen. Reitan/Majorov tog därmed också viktiga rankingpoäng.

- Det är verkligen imponerande hur Milla och Nikolaj tagit klivet in på den internationella tävlingsarenan för isdans och hur de tävling för tävling fortsätter att utvecklas både tekniskt och konstnärligt. Rankingpoängen de fick med sig är viktiga inför eventuella kommande mästerskap säger Anna Burwall, sportchef.

Milla Ruud Reitan och Nikolaj Majorov satte nytt personbästa i rytmiska dansen och låg inför den avslutande fridansen på femte plats. Efter att ha satt personbästa även i fridansen klättrade paret en placering och slutade på en meriterande fjärde plats med totalpoängen 160.76.

Dennis Ten Memorial som avgjordes i Astana, Kazakstan, är en av nio deltävlingar i ISU:s Challengerserie Länk till annan webbplats., där varje tävling ger möjlighet för åkarna att plocka världsrankingpoäng och kvalpoäng till kommande mästerskap.

 

 

Publicerad: 2023-11-06

Senast uppdaterad: 2023-11-06

Samarbetspartners