Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Casper 12:a i säsongspremiären

Placeholder

Casper Johansson var enda svenska tävlande när Junior Grand Prix-serien startade med första deltävlingen i Bangkok i helgen. Johansson slutade på 12:e plats.

Casper Johansson gjorde säsongens första tävling när hn deltog i Junior Grand Prix-seriens första deltävling i Bangkok. Johansson inledde säsongen starkt med ett nytt personbästa i kortprogrammet och låg på 7:e plats inför friåkningen.

- Inför friåkningen drabbades Casper tyvärr av matförgiftning men tog beslutet att ändå testa att genomföra tävlingen. Det var en chansning som inte höll hela vägen. Orken fanns där inte riktigt och han lyckades inte komma upp i den tekniska kapacitet han har, säger Anna Burwall, sportchef.

Casper slutade på 12:e plats av 21 startande.

Här hittar du hela resultatlistan Länk till annan webbplats.

 

Publicerad: 2023-08-30

Senast uppdaterad: 2023-08-30

Samarbetspartners