Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

JVM synkro: Team Spirit på 9:e och Team Seaside på 13:e plats

Placeholder

Foto: Daniel Klerfors

JVM i synkro är avslutat. Team Spirit noterade nytt säsongsbästa i friåkningen och tog sig in topp-10 då de slutade på en nionde plats. Team Seaside slutade på 13:e plats

Team Seaside låg inför friåkningen på 16:e plats. Laget som gick ut sist i andra startgruppen lyckades trots flera fall i friåkningen att klättra till 13:e plats med totalpoängen 121,56 efter att ha blivit 12:a i friåkningen. Team Spirit låg efter kortprogrammet på 9.e plats och startade som andra lag i näst sista startgruppen i friåkningen. De gjorde ett väl genomfört program med ett litet fall i slutet av programmet som enda större misstag. De fick 94,91 poäng i friåkningen som är nytt säsongsbästa för laget och med totalpoängen 142,78 behöll de sin niondeplats från kortprogrammet.

Guldet gick till Team Fintastic (FIN). Silver och brons gick till Team Nexxice (CAN) och Teams Skyliners (USA).

 

 

Publicerad: 2023-03-13

Senast uppdaterad: 2023-03-13

Samarbetspartners