Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Svenskt guld och silver i Open d'Andorra

Nya framgångar för Team Sweden i helgens internationella tävlingar. Miranda Lundgren vann guld i juniorer damer i Open d'Andorra efter en näst intill felfri friåkning. I juniorer herrar tog Casper Johansson silver.

Det blev två svenska medaljer för Team Sweden i Open d'Andorra som i helgen avvgjordes i Canillo, Andorra. Miranda Lundgren tog hem guldet i juniorer damer och Selma Hellström kom på 6:e plats i samma klass. I juniorer herrar tog Casper Johansson silver.

- Det är glädjande att se våra åkare kliva fram på den internationella arenan och konkurera om medaljer och höga placeringar, säger Anna Burwall, sportchef.

Polen och Warszawa stod som värd för den nionde deltävlingen i  Challengerserien, Warsaw Cup, med Gabriel Folkesson i startfältet för seniorer herrar. Efter ett nytt personbästa i friåkningen och i den totala poängen kom Gabriel Folkesson på 22:a plats.

Publicerad: 2022-11-21

Senast uppdaterad: 2022-12-20

Samarbetspartners