Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Dubbla tävlingar för Team Sweden denna vecka

I Warszawa, Polen, går Challengertävlingen Warsaw Cup av stapeln med Gabriel Folkesson som svensk deltagare. Svenskt på isen är det även i Andorra och Open d'Andorra där Sverige representeras av Miranda Lundgren, Selma Hellström och Casper Johansson.

Gabriel Folkesson ställs mot ett starkt startfält när Warsaw Cup avgörs i Warszawa

, Polen. Herrarna tävlar kortprogrammet på torsdag med start kl 15.00. Friåkningen avgörs på lördag.

Warsaw Cup ingår som en av tio tävlingar i Challengerserien. Länk till annan webbplats. Varje tävling ger möjligheter för deltagande åkare att plocka världsrankingpoäng och kvalpoäng till kommande mästerskap.

I Andorra arrangeras Open d'Andorra med tre svenska deltagare på plats, Miranda Lundgren, Selma Hellström och Casper Johansson. Juniorer damer åker kortprogrammet på fredag kl.17.30 (lokal tid) och friåkningen på lördag kl. 15.45. Kortprogram för juniorer herrar startar kl. 20.30 på fredagen och friåkningen avgörs på lördag kl. 12.30.

Publicerad: 2022-11-16

Senast uppdaterad: 2022-12-20

Samarbetspartners