Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Nygammal styrelse satsar framåt

På helgens Förbundsmöte omvaldes huvuddelen av styrelsen med Helena Rosén Andersson som förbundsordförande. Styrelsen är tacksam för förtroendet och satsar nu framåt.

- Vi ser fram emot att leda och tillsammans med övriga Konståkningssverige utveckla svensk konståkning under de närmaste två verksamhetsåren, säger Helena Rosén Andersson.

Förbundet är på god väg mot målen i Strategi 2026. Under de närmaste två verksamhetsåren har styrelsen fokus på att färdigställa de olika delarna i förbundsutvecklingsplanen.

- Det är positivt att vi har sju kommittéer på plats. Varje kommitté ansvarar för att ta fram förslag i de olika delarna av förbundsutvecklingsplanen. Det handlar bl.a. om föreningsutveckling med föreningslicenser, nytt utbildningsprogram, ny träningsmodell, nytt tävlingssystem och nytt test- och märkessystem - allt med den aktive i fokus. Utifrån detta är jag övertygad om att förbundsstyrelsen successivt under de närmaste två verksamhetsåren kommer att kunna besluta om genomförandet av de olika delarna i förbundsutvecklingsplanen, 

I samband med Förbundsmötet på Bosön utanför Stockholm anordnades också Convention Länk till annan webbplats.och intresset och engagemanget var stort. Deltagare från hela landet diskuterade och inspirerades.

- Det var otroligt roligt att få träffa alla. Det finns ett fantastiskt engagemang och många goda idéer kring svensk konståknings fortsatta utveckling. Jag och förbundsstyrelsen ser verkligen fram emot säsongen 2022-23, som ju redan har startat upp, och våra olika mötesplatser i form av tävlingar och konferenser.

 

På Förbundsmötet valdes ordförande och styrelse enligt följande:

Ordförande: Helena Rosén Andersson
Ledamöter: Kaj Nyman, Caroline Frank, Erika Blom, Marie Johansson (ny)

I styrelsen ingår även Peter Levin och Fredrik Lagergren som vid Förbundsmötet 2020 valdes på 4 år (t.o.m. 2024)

Publicerad: 2022-09-23

Senast uppdaterad: 2022-09-23

Samarbetspartners

Sponsorer