Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Förbundsmötet: Högt deltagande visar på stort engagemang

I helgen hölls svensk konståknings högst beslutande organ, Förbundsmötet på Bosön utanför Stockholm. På mötet valdes en styrelse för de närmaste två åren. Helena Rosén-Andersson omvaldes som förbundsordförande för ytterligare en period.

- Förbundsmötet är ett viktigt forum där deltagarna på mötet kan påverka och fatta beslut om förbundets verksamhetsinriktning men också vilka som ska leda arbetet de kommande två åren. Det var ett högt deltagande vilket visar på det stora engagemang som finns i våra föreningar och distrikt, säger Linda Neffler, förbundschef på Svenska Konståkningsförbundet.


På Förbundsmötet valdes ordförande och styrelse enligt följande:

Ordförande: Helena Rosén Andersson
Ledamöter: Kaj Nyman, Caroline Frank, Erika Blom, Marie Johansson

I styrelsen ingår även Peter Levin och Fredrik Lagergren som vid Förbundsmötet 2020 valdes på 4 år (t.o.m. 2024)

Publicerad: 2022-09-19

Senast uppdaterad: 2022-09-19

Samarbetspartners

Sponsorer