Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Glöm inte att anmäla dig till Convention!

Svensk konståknings största mötesplats är äntligen tillbaka igen. Den 17-18 september arrangeras ett fullspäckat Convention med inspirerande seminarier och möten kring vår gemensamma väg framåt. Sista anmälningsdatum är förlängt till den 10 juli.

Sista anmälningsdatum är förlängt till den 10 juli. Observera att antalet platser är begränsat, först till kvarn!  

Efter att Convention fick ställas in 2020 på grund av pandemin är det äntligen dags igen. Den 17-18 september, på Bosön,  bjuder Svenska Konståkningsförbundet in till ett Convention fullspäckat med intressanta och inspirerande seminarier och möten. Förbundsmötet är en del av programmet och genomförs lördagen den 17 september kl 16:00.

Convention är för dig som har förenings- och distriktsuppdrag, är tränare, teknisk funktionär, eller är åkare (rekommenderad ålder från 16 år).

På programmet för Convention 2022 står bland annat:

  • Lyssna på Aron Anderson, professionell äventyrare, uppskattad inspiratör, föreläsare och populär deltagare i Let’s Dance. Han har antagit utmaningar som de flesta inte ens skulle drömma om!
  • Svensk konståknings utvecklingsmodell – Med åkaren i centrum når vi en hållbar idrott där de aktiva får förutsättningar att nå sin topp och idrottar längre!
  • Ett nytt sätt att tävla – där idrottsglädje, prestation och utveckling står i fokus!
  • En stark och välmående förening – förutsättningar för att skapa en trygg och utvecklande idrottsmiljö men också hållbarhet för det ideella engagemanget!
  • Värdegrundsbaserat ledarskap med hållbarhet i fokus.

Sista anmälningsdatum är förlängt till den 10 juli. Observera att antalet platser är begränsat, först till kvarn!  Mer information och inbjudan hittar du 

här. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2022-06-30

Senast uppdaterad: 2022-06-30

Samarbetspartners

Sponsorer