Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Team Inspire på nionde plats efter kortprogrammet

Team Inspire gjorde natten till lördag VM-debut i det korta programmet och ligger på nionde plats inför friåkningen som avgörs idag 19.40 svensk tid. Team Inspire har startnummer 15 och går på is ca 22.27.

Team Inspire gjorde inatt sin VM-debut i det korta programmet och gjorde trots ett oturligt fall på väg in till passeringen ett riktigt bra och energifyllt åk som belönades med bra tekniska nivåer. Två element på högsta nivå samt övriga tre på näst högsta nivå och laget fick totalt 59.32 poäng och ligger för närvarande på en 9:e plats av de 23 startande lagen. Leder gör Team Helsinki Rockettes från Finland, tätt följt av Team Les Supremes och Team Nexxice båda från Canada. Tävlingen fortsätter idag 19.40 svensk tid där Team Inspire går på is ca 22.27.

VM i synkro sänds på Viaplay: Lördag 9 april 19.30-00.20

VM i synkro 2022 - officiell hemsida  Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2022-04-09

Senast uppdaterad: 2022-04-09

Samarbetspartners

Sponsorer