Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

SM 2022 - dag 1

Idag inleddes SM 2022 i Borlänge Falun. Först ut var RM flickor där Lilly Almgren-Lidman tog ledningen efter kortprogrammet. Nikita Tarakanov är i ledning i ungdom pojkar och Josefin Brovall i juniorer damer.

Efter första dagen av SM 2022 har kortprogram för RM flickor, ungdom pojkar och juniorer damer avgjorts. Lilly Almgren-Lidman (Föreningen Skating and Dance Academy) leder RM flickor före Leona Gebara (Föreningen Solna Konståkning) och Hanne Trulsson (Malmö Konståkningsklubb).

I ungdom pojkar leder Nikita Tarakanov (Tyresö KK) före Albin Samuelsson (Lerum KK) och Elias Sayed (Enköpings Konståkningsklubb). Josefin Brovall (Föreningen Solna Konståkning) leder juniorer damer före Ellinor Nordqvist (Luleå Konståkningsklubb) och Miranda Lundgren (Tibro Konståkningsklubb).

Här Länk till annan webbplats. hittar du hela resultatlistan.

Imorgon, fredag, är det dags för ungdom flickor, juniorer herrar och seniorer damer och herrar att kliva in i tävlingarna. Under fredagen avgörs även friåkning för RM flickor.

Fredagens tider

12:00 USM Flickor - Kortprogram
14:20 JSM Herrar - Kortprogram
15:50 RM Flickor - Friåkning
18:30 SM Herrar - Kortprogram

 
19:00 SM Damer - Kortprogram
19:30 Medaljceremoni RM flickor

Så följer du SM i konståkning 2022

Publicerad: 2022-04-08

Senast uppdaterad: 2022-04-08

Samarbetspartners

Sponsorer