Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Uppdaterade riktlinjer för tävling - gäller från den 12 januari

10 januari presenterade FHM och regeringen nya restriktioner i syfte att begränsa smittspridningen. Restriktionerna påverkar svensk konståknings verksamhet och förbundet har nu uppdaterat sina riktlinjer för tävling.

De nya restriktionerna som började gälla den 12 januari innebär en förlängning av Folkhälsomyndighetens avrådan att delta och/eller anordna läger, uppvisningar och cuper. Länk till annan webbplats. Det införs även nya begränsningar av allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Länk till annan webbplats.

För svensk konståkning innebär restriktionerna bland annat att arrangemang som tävling och uppvisning behöver anpassas och Svenska Konståkningsförbundet har därför uppdaterat riktlinjerna för tävling, samt för varje tävlingskategori förtydligat gällande rekommendationer.

Läger kan genomföras inom den egna föreningen men större läger med deltagare från andra föreningar avråds fortsatt.

Publicerad: 2022-01-14

Senast uppdaterad: 2022-01-14

Samarbetspartners

Sponsorer