Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Maxgräns för publik och utövare tas bort

Tidigare i veckan meddelade regeringen att deltagarbegränsningen för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar tas bort den 29 september.

Flera lättnader i restriktioner har införts de senaste månaderna vilket underlättar svensk konståknings verksamhet. Folkhälsomyndigheten har tagit bort de allmänna råden kring idrottsaktiviteter och råden riktade specifikt till idrottsföreningar vilket innebär att det inte längre finns någon särskild begränsning vad gäller träning, tävling och matcher i Folkhälsomyndighetens föreskrifter om allas ansvar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Den 7 september meddelade regeringen att deltagarbegränsningarna för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar tas bort den 29 september. Svenska Konståkningsförbundet kommer inom kort att återkomma om vad detta innebär för svensk konståkningsverksamhet. 

Trots att restriktionerna har blivit färre är det viktigt att tänka på att det fortfarande pågår en pandemi. Det är viktigt att aktiviteter genomförs så smittsäkert som möjligt och att vi alla fortsatt hjälps åt att minska smittspridningen. 

Här kan du läsa mer om covid-19. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2021-09-10

Senast uppdaterad: 2021-09-10

Samarbetspartners

Sponsorer