Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Glöm inte anmäla er till höstens arrangörsutbildningar

Svenska Konståkningsförbundet genomför de närmaste veckorna ett antal arrangörsutbildningar. Arrangörsutbildningarna genomförs endast en gång om året, så arrangörer som behöver utbildning inför kommande säsong - ta chansen nu!

Kompetenta och kunniga arrangörer är nödvändiga för att vi ska kunna upprätthålla och utveckla tävlingsverksamheten i Sverige. Som tävlingsarrangör är det en stor mängd detaljer att hålla reda på. För att alla deltagare ska ges lika förutsättningar är det viktigt att tävlingar genomförs i enlighet med Svenska Konståkningsförbundets (SKF) regler och riktlinjer.

Under de närmaste veckorna genomför Svenska Konståkningsförbundet ett antal arrangörsutbildningar. Arrangörsutbildningarna genomförs endast en gång om året, så arrangörer som behöver utbildning inför kommande säsong - ta chansen nu!

Obs! Två utbildningar har sista anmälningsdatum redan 22 augusti.

Här Länk till annan webbplats.hittar du mer information om kursstarter och anmälningsdatum.

Här Länk till annan webbplats. kan du läsa mer om Svenska Konståkningsförbundets arrangörsutbildningar.

Publicerad: 2021-08-20

Senast uppdaterad: 2021-08-20

Samarbetspartners

Sponsorer