Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Grattis Emma Boysen som utsetts till Årets sportförälder 2020!

Varje år utses Årets sportförälder av Scandic. Av dryga 1100 nomineringar valdes 55 eldsjälar ut som vinnare av Årets sportförälder 2020. En av dessa eldsjälar tillhör Falkenbergs konståkningsklubb och heter Emma Boysen.

Grattis Emma! Hur känns det att ha blivit utsedd Årets sportförälder 2020?

- Jag blev otroligt rörd och stolt! Att en annan person tagit sig tid att ens nominera mig kändes väldigt fint. Jag älskar att se barnen utvecklas utifrån egen kapacitet och glädjen som uppstår. Mitt genuina engagemang för klubbens alla barn tror och hoppas jag lyser igenom. Att se barnen, bekräfta dem men också ställa rimliga krav utifrån dagsform. Utan mellis i magen eller efter en misslyckad skoldag är förutsättningarna för att prestera i sin sport inte så stora.

Bakom Årets sportförälder står Scandic Hotels och utmärkelsen är hotellkedjans sätt att uppmärksamma alla engagerade sportföräldrar som stöttar och uppmuntrar sina egna och andras barn. En sportförälder kan vara en mamma, pappa, moster, kusin, granne eller tränare som engagerar sig i barn- eller ungdomsidrotten. Det kan kort och gott vara vem som helst som gör det där lilla extra.

Här Länk till annan webbplats. kan du se alla vinnare i Årets sportförälder 2020!

Publicerad: 2021-04-13

Senast uppdaterad: 2021-04-13

Samarbetspartners

Sponsorer