Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Fullträff för Josefin i VM-finalen

Det blev en spännande tävling i damernas VM-final. Josefin Taljegård stod för ytterligare en fullträff och slutade på 15:e plats.

Det blev en VM-debut som gav mersmak för Josefin Taljegård. I onsdags levererade hon ett felfritt kortprogram och under gårdagskvällens VM-final slog hon till igen. Till musik från filmen The Joker åkte Josefin ännu ett felfritt program och satte såväl nytt personligt rekord som svenskt rekord. Josefin slutade på en 15:e plats med totalpoängen 178.10.

– Det var första åket jag gör som jag inte var nervös inför. Mina tränare sa att jag bara skulle gå ut och ha kul eftersom jag redan uppnått målet att nå finalen, säger Josefin Taljegård.

– Så jag gick ut och hade roligt och bara fokuserade på programmet som jag älskar jättemycket!

Här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du hela resultatlistan.

Publicerad: 2021-03-27

Senast uppdaterad: 2021-03-27

Samarbetspartners

Sponsorer