Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Möt våra landslagsstjärnor i "Drömmen om mästerskap"

Möt våra landslagsstjärnor i sex nya minidokumentärer där vi får följa åkarna under en dag. Vad har de för drömmar och mål? Vad vill de göra efter karriären? Och hur går tankarna kring VM på hemmaplan?

Bakom varje prestation på konståkningsisen ligger oändliga timmar av träning både på och utanför isen. Att få representera Sverige på de stora mästerskapen är målet. Vi har följt våra landslagsstjärnor under en dag. Hör dem berätta om livet, målen och slitet bakom. VM i Globen nu i mars finns i allas tankar och för två av landslagsstjärnorna blev drömmen om mästerskap sann - den här gången.


Här hittar du alla avsnitt av "Drömmen om mästerskap". Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2021-03-12

Senast uppdaterad: 2021-03-12

Samarbetspartners

Sponsorer