Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

VM-låten ”Circles and Squares” ute nu!

Idag släpps ”Circles and Squares” med världsartisterna Måns Zelmerlöw och ryska Polina Gagarina. Singeln är inte bara deras första samarbete, utan också den officiella låten för VM 2021 som hålls i Ericsson Globe i Stockholm i mars.

LYSSNA PÅ LÅTEN HÄR  Länk till annan webbplats.

”Circles and Squares

” är skriven av Måns Zelmerlöw, Stefan Örn, David Lindgren Zacharias, Sandra Bjurman och Jon Eyden.

- Vi ville skriva en låt med lite allvarsam ton och samtidigt ta fram det vackra som finns mellan två isdansare, passionen, konsten och inte minst respekten. Produktionen följde i samma spår med en förväntansfull inledning till ett fullt band som tar låten till de toppar som man vill förverkliga”, säger Stefan Örn. 

Låtskrivarna önskade en pampig produktion, vilket verkliggjordes genom att spela in låten i anrika Atlantis Studion. Allt spelades in live, med undantag för stråkorkestern som spelades in under Erik Arvinders vingar.

- Det är alltid lika fantastiskt att få börja med en idé, för att sen utveckla den till en fullskalig produktion. Det är få förunnat och jag är väldigt ödmjuk och tacksam för att kunna göra detta på denna nivå. Circles and Squares är byggt av ett team som jag är stolt över att få jobba med och just nu ser vi fram emot släppet med dessa två stjärnor till artister!,

avslutar Stefan Örn.

-

Låten ska hjälpa till att lyfta VM i konståkning och kommer att framföras under själva mästerskapen. Vi kommer att spela singeln under uppladdning och träningar och musikvideon kommer att visas på storbildskärm inne på arenan. Jag hoppas att konståkningsfans världen över spelar låten för att komma i rätt VM-stämning! Låten kommer att finnas på de flesta digitala plattformarna, så det är bara att njuta”,

säger Ulrika Molin, projektledare för ISU World Figure Skating Championships 2021.

Läs hela pressmeddelandet här. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2021-02-19

Senast uppdaterad: 2021-02-19

Samarbetspartners

Sponsorer