Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Digital föreläsning om feedback

Svenska Konståkningsförbundet bjuder in till digital föreläsning med Anne Forsell om feedback. Hur ger du feedback? Hur tas den emot? Varför blir det som det blir och hur kan vi få det som vi vill ha det?

Den 4 februari håller Anne Forsell föreläsningen Feedback.

Anne Forsell har lång och gedigen erfarenhet av idrottsrörelsen. Först som simmare och sedan som simtränare på elitnivå, förbundskapten och tränare i simlandslaget.

Under föreläsning, som riktar sig till tränare, kommer Anne prata om hur feedback påverkar aktivas motivation till förändring och om tränarens roll i detta.

"Hur du säger saker, hur det tas emot och vem som äger motivationen för att den aktive ens ska kunna göra den förändring som tränaren önskar. Tränaren ska kunna förstå och inse vad deras beteende har för inverkan på de aktivas motivation. Förståelse för de framgångsnycklar som ligger bakom beslut, konflikter och framgångar. Varför blir det som det blir och hur kan vi få det som vi vill ha det?"

Sista anmälningsdag är den 31 januari. Antalet plaster är begränsade - först till kvarn!

Här hittar du mer information om föreläsningen och om hur du anmäler dig. Länk till annan webbplats. 

Foto: Nikolaj Majorov

 Svenska Konståkningsförbundet kommer under våren bjuda in till flera kortare eller lite längre utbildande och inspirerande digitala föreläsningar i olika ämnen. Vi vill genom att erbjuda föreläsningarna digitalt, via länk skapa möjligheter för kunskapsspridning, erfarenhetsutbyte och inspiration! Här Länk till annan webbplats.hittar ni information om alla digitala föreläsningar och utbildningar som vi anordnar. Antalet platser till föreläsningar och utbildningar kommer vara begränsade - först till kvarn.

Publicerad: 2021-01-25

Senast uppdaterad: 2021-01-25

Samarbetspartners

Sponsorer