Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Understanding IJS Scoring

Svenska Konståkningsförbundet bjuder in till digital föreläsning om hur bedömningssystemet IJS kan användas matematiskt för att optimera tävlingsprogram men också för målsättning, planering och strategi för träning och tävling.

Med målsättning att ge inspiration och nya infallsvinklar för tävling och träning bjuder Svenska Konståkningsförbundet in till digital föreläsning med matematikern Elliot Schwartz om hur man på ett matematiskt sätt kan använda IJS system för att optimera sitt program men också sin målsättning, planering och strategi.

Elliot Schwartz (USA) har lång erfarenhet som teknisk funktionär och är ISU DVO och domare i singel, par och synkro. Han är vice ordförande i Amerikanska Konståkningsförbundets utbildningskommitté och håller regelbundet föreläsningar om matematikens betydelse inom konståkning. Föreläsningen hålls på engelska och riktar sig till tränare anslutna till en svensk konståkningsförening på alla nivåer och till aktiva konståkare (över 14 år).

Här Länk till annan webbplats.hittar du inbjudan till föreläsningen och här Länk till annan webbplats.anmäler du dig. Antalet platser är begränsade, först till kvarn.

 

Svenska Konståkningsförbundet kommer under våren bjuda in till flera kortare eller lite längre utbildande och inspirerande digitala föreläsningar i olika ämnen. Vi vill genom att erbjuda föreläsningarna digitalt, via länk skapa möjligheter för kunskapsspridning, erfarenhetsutbyte och inspiration! Här Länk till annan webbplats.hittar ni information om alla digitala föreläsningar och utbildningar som vi anordnar. Antalet platser till föreläsningar och utbildningar kommer vara begränsade - först till kvarn.

Publicerad: 2021-01-07

Senast uppdaterad: 2021-01-07

Samarbetspartners

Sponsorer