Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Digitala utbildningar och föreläsningar

Kunskapsspridning, erfarenhetsutbyte och inspiration - Svenska Konståkningsförbundet arrangerar med start i januari digitala kurser och föreläsningar för olika målgrupper inom svensk konståkning.

Svenska Konståkningsförbundet kommer under våren bjuda in till flera utbildande och inspirerande digitala föreläsningar i olika ämnen. Genom att erbjuda föreläsningarna digitalt, via länk , skapas möjligheter för kunskapsspridning, erfarenhetsutbyte och inspiration inom svensk konståkning.

-Redan nästa vecka startar en digital utbildningsserie för tränare på temat ledarskap och coaching. För åkare hålls samma vecka en föreläsning om Motivation med Anneli Östberg. Föreläsningen kommer handla om hur motivation och lust till utveckling påverkas när förutsättningar förändras. Vi kommer även ha en föreläsning om hur man på ett matematiskt sätt kan använda IJS system för att optimera sitt program men också sin målsättning, planering och strategi, berättar Anna Burvall, interim sportchef.

Information om aktuella och kommande digitala föreläsningar och utbildningar publiceras kontinuerligt på hemsidan Länk till annan webbplats.. Antalet platser till föreläsningar och utbildningar kommer vara begränsade - först till kvarn.

Publicerad: 2021-01-05

Senast uppdaterad: 2021-01-05

Samarbetspartners

Sponsorer