Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Digital utbildningsserie för tränare på alla nivåer

Svenska Konståkningsförbundet i samarbete med Föreningen Svenska Konståkningstränare bjuder in till inspirerande digitala föreläsningar och fördjupningar av Kori Ade inom bland annat ledarskap och coaching .

Kori Ade är en amerikansk, olympisk tränare som har tagit fram TAPS (Total Athlete Performance Seminars). TAPS är avsedda att utveckla ”hela” idrottaren, inklusive de mentala och känslomässiga aspekterna. TAPS består av ca 70 seminarier och till denna utbildningsserie har 5 inspelade föreläsningar valts ut. 

Föreläsningarna är på engelska inom följande områden:

  • Leadership
  • Language of Coaching
  • Building Blocks of Elements
  • Mind-Body Connection
  • Mental Training w/Your Student

Utbildningsserien vänder sig till konståkningstränare på alla nivåer oavsett tidigare utbildning. Målet är att inspirera och erbjuda fördjupade kunskaper! Sista anmälningsdatum är den 7 januari (antalet platser är begränsade). Här hittar du mer information om utbildningsserien och om hur du anmäler dig. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2020-12-29

Senast uppdaterad: 2020-12-29

Samarbetspartners

Sponsorer