Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Föreningsledarpris till Amanda Palmér

Ytterligare en tränare i svensk konståkning har i år uppmärksammats för sitt engagemang och goda ledarskap. Amanda Palmér, huvudtränare i Bollnäs Konståkningsklubb, har fått utmärkelsen "Föreningsledarpriset" i Bollnäs 2020. Grattis Amanda!

-För mig är priset en bekräftelse på att mina tankar och värderingar kring min egen ledarroll är på rätt väg. Att barn och ungdomar ska kunna växa inte bara som konståkare utan även som starka individer inom vår idrott är min stora passion och något jag ständigt jobbar vidare med att utveckla, säger Amanda Palmér, huvudtränare i Bollnäs Konståkningsklubb.

Amanda Palmér är en stark idrottsprofil i Bollnäs med stort engagemang för att förbättra förutsättningar för ungdomar inom all idrott. Förutom att träna barn och unga i Bollnäs KK har Amanda även föreläst om idrottens värdegrund, tränat skridskoteknik med ishockey- och bandylag samt jobbat med konståkning för elever med funktionsnedsättning på en gymnasiesärskola.

- Exakt vad pengarna kommer att gå till har jag ännu inte bestämt, men jag planerar på att investera varenda krona i att fortsätta utvecklas som tränare!

Foto: Rasmus Leandersson 

Publicerad: 2020-12-09

Senast uppdaterad: 2020-12-09

Samarbetspartners

Sponsorer