Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

VM 2021 söker blomsterbarn

Skulle du vilja uppleva världens bästa konståkare från allra bästa sittplats i Ericsson Globe Arena i Stockholm? Nu har du chansen att få vara blomsterbarn under VM i konståkning som äger rum den 22-28 mars 2021.

Som blomsterbarn kommer du att åka ut på isen för att samla in exempelvis nallebjörnar eller blommor som publiken har kastat in efter att varje tävlande har slutfört sitt program.

För att kunna bli uttagen som blomsterbarn måste du som lägst ha klarat testerna basic- och fri 3, ha en förälder som kan arbeta som volontär under samma period och vara tillgänglig minst två dagar. Sista anmälningsdagen för din intresseanmälan är 31 juli 2020.

Länk till ansökan: https://bit.ly/2y2Vb4a Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2020-05-18

Senast uppdaterad: 2020-05-18

Samarbetspartners

Sponsorer