Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Keep training! - träning online

Ta chansen att under en veckas tid delta i kostnadsfria onlineträningspass med erkända tränare och koreografer.

Keep Training är ett initiativ från Internationella Skridskounionen (ISU) för att uppmuntra till fortsatt träning trots social distansiering. Flertalet erkända tränare och koreografer kommer under en veckas tid hålla träningspass i livesändningar på ISUs Youtubekanal Länk till annan webbplats.. Samtliga pass går även att ta del av i efterhand. Först ut i Keep Training är Stephane Lambiel som under dryga timmen leder ett träningspass med inriktning styrka och plyometrisk träning. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här kan du läsa mer om Keep Training. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

 

Publicerad: 2020-04-20

Senast uppdaterad: 2020-04-20

Samarbetspartners

Sponsorer