Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

TIPS! Webbplatsen Akut skadebehandling - gratis under begränsad tid

Passa på att att lära dig mer om akut skadebehandling och var väl förbered när tävlingssäsongen kommer igång igen. Under en begränsad tid erbjuder SISU gratis tillgång till deras webbplats Akut skadebehandling.

Akut skadebehandling är ett webbaserat kunskapsmaterial om de vanligaste akuta skadorna och sjukdomstillstånden som idrottsutövare, tränare eller ledare

kan ställas inför och hur de ska behandlas.

Så här presenterar SISU webbplatsen: Webben innehåller flertalet instruktionsfilmer kombinerat med texter som ger kunskap och förståelse för skador och sjukdomar. Det finns också frågor att svara på för att testa kunskaperna samt exempel på situationer där du själv eller i grupp kan fundera på hur du skulle agera. Vill du lyssna på ett samtal om ämnet akut skadebehandling finns en intervju där Thomas Lindholm förklarar, fördjupar och ger en del råd till föreningar och tränare. 

SISU erbjuder nu under en begränsad tid gratis tillgång till webbplatsen. Passa på att lära dig mer om akut skadebehandling.

Ta del av webbplatsen Akut skadebehandling. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2020-03-27

Senast uppdaterad: 2020-03-27

Samarbetspartners

Sponsorer