Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Anita till EM-final!

Poängrekorden fortsätter för de svenska åkarna. Anita Östlund slog till med ett felfritt kortprogram och ett nytt personligt rekord under gårdagens EM-tävling.

Igår inleddes EM-tävlingarna för damer. Anita Östlund gjorde säsongens bästa kortprogram med fina, säkra hopp och en härlig tolkning till musik av Lara Fabian. Stegsekvensen var av högsta nivå och var en av programmets absoluta höjdpunkter. Nytt personligt rekord på 60,57 och en nionde plats inför kvällens final.

Som väntat är det ryskt i topp. Alena Kostornaia leder tätt följd av sina landsmaninnor Anna Sjtjerbakova och Alexandra Trusova. Emmi Peltonen från Finland imponerade stort med ett felfritt kortprogram och ligger femma inför finalen.

Publicerad: 2020-01-25

Senast uppdaterad: 2020-01-25

Samarbetspartners

Sponsorer