Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Svenska Konståkningsförbundet söker nya medarbetare

Vill du arbeta med idrott i en inspirerande och utvecklande miljö på Idrottens Hus i Stockholm? Är du ansvarsfull, självgående, arbetar målinriktat och har god organisationsförmåga? Då kan du vara en av de vi söker.

Svenska Konståkningsförbundet söker nya medarbetare till förbundskansliet: Administratör till sportavdelningen och kontorsadministratör. Senast 30 november vill vi ha din ansökan, men gärna tidigare. Ansökningar behandlas fortlöpande.

Administratör sportavdelning
Tjänsten innebär ett nära samarbete med sportchefen med ansvar för att anmäla till internationella tävlingar, ansöka om och genomföra olika SF-stödfinansierade projekt inom ramen för sportavdelningens verksamhet och att fungera som chefsstöd till sportchefen. För mer information om tjänsten, klicka här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontorsadministratör
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Som kontorsadministratör har du ansvar för bokningar, beställningar, uppdateringar av hemsidan, post- och fakturahantering samt planering samt ansökningar av olika projekt och aktiviteter. Därtill fungerar du som ett chefsstöd gentemot generalsekretaren. För mer information om tjänsten, klicka här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2019-10-29

Senast uppdaterad: 2019-10-29

Samarbetspartners

Sponsorer