Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Säsongsnyheter för Synkroniserad konståkning

Efter den feedback som Svenska Konståkningsförbundet fick från mötet med tränarna i synkro väljer SKF att se över strategin för synkroniserad konståkning under säsongen 2019/2020 och avvakta med större förändringar.

Det innebär bland annat att vi kommer genomföra Pre Event likt tidigare år för seniorer, juniorer och ungdomar. Pre Event planeras till Landvetter/Mölndal den 26-27 oktober. Save the Date, mer information om Pre Event kommer publiceras inom de närmaste. Håll utkik på svenskkonstakning.se

Svenska Konståkningsförbundet har tagit ut Team Seaside och Team Spirit att delta på Lumiere Cup, Leon Lurje Trophy och Spring Trophy. När det gäller övriga svenska lag, finns möjlighet för de på senior-, junior- och novice- nivå att göra en intresseanmälan till ett antal internationella ISU tävlingar. Mer information och blankett för intresseanmälan till internationella ISU tävlingar hittar ni här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Intresseanmälan ska vara Linda Angelsiöö tillhanda senast den 24 september för att kunna hanteras. Maila dokumentet till Linda Angelsiöö på

linda.angelsioo@skateseden.se Öppnas i nytt fönster.

Frågor kring detta ställs till Sportchef Scott Rachuk på scott.rachuk@skatesweden.se Öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2019-09-20

Senast uppdaterad: 2019-09-20

Samarbetspartners

Sponsorer