Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Tillförordnad Generalsekreterare

Malin Jarl lämnade sin tjänst som generalsekreterare för Svenska Konståkningsförbundet den 8 maj i år.

Med ett växande medlemsantal och flera större pågående satsningar har styrelsen beslutat att se över hur förbundskansliet är organiserat med mål att bygga en hållbar bas som tryggt kan lotsa Svensk Konståkning vidare mot våra mål.

Tjänsten som generalsekreterare kommer utlysas tidigt i höst och kommuniceras såväl i föreningsinformationen som på våra hemsidor och i sociala medier. 

Tills dess vår nya generalsekreterare är ombord har Camilla Fredman på styrelsens uppdrag åtagit sig att axla rollen som tillförordnad generalsekreterare. Camilla arbetar idag som tävlingsansvarig på förbundskansliet och har en lång bakgrund inom organisationen, bland annat som ledamot i Förbundsstyrelsen och som tävlingsansvarig nationellt och för de internationella mästerskap som vi har arrangerat sedan 2003. Det ger oss en trygghet under perioden som kommer då vi dels ska hitta vår nästa generalsekreterare, dels bygga en organisation för kommande VM på hemmaplan 2021 samtidigt som arbetet ska fortlöpa enligt vår Verksamhetsinriktning och Strategi 2026.

 

Styrelsen för Svenska Konståkningsförbundet

Publicerad: 2019-06-06

Senast uppdaterad: 2019-06-06

Samarbetspartners

Sponsorer