Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Try-out till Utvecklingslandslaget Singel säsongen 2019/2020

För alla åkare som är intresserade av att vara med i utvecklingslandslaget i singel säsongen 2019/2020, kommer Svenska Konståkningsförbundet att anordna en öppen try-out i sommar.

Läs igenom uttagningskriterierna för landslaget och utvecklingslandslaget Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., vilka är grundförutsättningarna för att du ska kunna ansöka om en try-out. Därefter ser ansökningsprocessen för sommarens try-out ut som följer;

  • En ansökan om att delta på sommarens try-out till Utvecklingslandslaget ska fyllas i av åkarens tränare och skickas in via mail till Linda Angelsiöö på linda.angelsioo@skatesweden.se senast den 24 maj 2019. Ansökningsdokumentet hittar du här Länk till annan webbplats..
  • Åkare och tränare kommer efter ansökningsperiodens slut, senast den 14 juni 2019, att få information om try-out dag när en expertpanel kommer och besöker åkare och tränare.

Hela dokumentet om uttagningskriterier för Landslaget och Utvecklingslandslaget säsongen 2019/2020 finns att läsa här Länk till annan webbplats..

Frågor kring elitverksamhetens ställs direkt till Scott Rachuk på

scott.rachuk@skatesweden.se

Publicerad: 2019-05-10

Senast uppdaterad: 2019-05-13

Samarbetspartners

Sponsorer