Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Skånes Konståkningsförbund bjuder in till Adult Camp i Malmö den 8-9 juni

Alla vuxenåkare, från Sverige och våra nordiska grannländer, är hjärtligt välkomna till en inspirerande träningshelg i Malmö den 8-9 juni. Helgen är också ett bra utbildningstillfälle för tränare. Lägret genomförs av Skånes Konståkningsförbund.

Målet med lägret är att genomföra träningar för såväl nybörjare som för åkare som deltagit i tävlingar. Lägret är en möjlighet för föreningar och tränare att lära sig mer och utbyta erfarenheter om hur man bedriver adult-verksamhet. 

Ansvarig tränare är Rose Kathy, huvudtränare i Tyringe KS med över 20 års tränarerfarenhet. Rose jobbar med vuxna konståknare på alla nivåer och har idag åkare som har tävlat vid ISUs Adult-tävlingar både i Tyskland och Kanada.  

  • Datum: 2019-06-08 - 2019-06-09
  • Kostnad: 800 kr/åkare för hela helgen vilket inkluderar lunch & fika.
  • Boende: Ni kan genom Skåne KF boka rum på Good Morning Hotel som ligger i direkt anslutning till ishallen. Singelrum 600kr/ natt med frukost. Dubbelrum 700kr/ natt med frukost.
  • Förtäring: Det serveras en varm måltid samt mellanmål under båda dagarna. Gemensam middag lördag 8/6 kl. 19.30 till en kostnad av 300 kr/person.
  • Kontaktperson: Angelica Olsson Öppnas i nytt fönster.
  • Sista anmälningsdag:2019-05-17

Inbjudan hittar ni här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
För anmälan, klicka här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2019-04-26

Senast uppdaterad: 2019-04-27

Samarbetspartners

Sponsorer