Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Välkomna till utbildningstillfälle vid Ungdomslyftet i Lerum!

Alla tränare med lägst steg 3A-utbildning är välkomna till ett inspirerande fortbildningstillfälle vid Ungdomslyftet 2.0 i Lerum den 15-18 april.

I samband med Ungdomslyftet 2.0 i Lerum den 15-18 april har vi glädjen att kunna erbjuda tränare med lägst steg 3A fortbildning. Shanetta Folle kommer leda ispassen, dessutom gästas vi av Michael Södermalm. Fyspassen leds av Regina Jensen.

 

Passa på att fylla på med nya erfarenheter och inspiration inför sommarens alla läger och ta del av följande innehåll:

 

Shanetta Folle håller i ispassen under Ungdomslyftet 2.0.  Hon är en internationellt välkänd tränare som har ett metodiskt sätt arbeta mot konståkningens tekniska moment. Hon demonstrerar ett stort utbud av övningar som leder vidare till avancerade hopp och piruetter.

 

Scott Rachuk, Sportchef Svenska Konståkningsförbundet.  Scott kommer bl.a. att informera om det nya upplägg som gäller för Landslag och Utvecklingslandslag. 

 

Michael Södermalm kommer till Ungdomslyftet tisdagen den 6 april.  Michael är en mycket uppskattad mental coach och föreläsare. Han var en del i upplägget inför VM 2008 i Göteborg, samt arbetat med Andrea Dohany och hennes Team Surprise och deras framgångar. Nu senast gjorde han stort avtryck på oss alla som deltog på Convention i september. 
För mer info om Michael gå till ”MichaelSödermalm.se”

 

Regina Jensen håller i fyspassen och kommer att prata om fysisk träning och hur man bäst förbereder sig inför sommarperioden för att utvecklas på bästa sätt.  Fomus kommer också att ligga på motivation och tålamod.

 

Datum & plats: 15-18 april, Lerum

Kostnad: 900 kr

Obs! begränsat antal platser – först till kvarn.

 

För mer info om programmet för fortbildningen vänligen kontakta Regina Jensen, regina.jensen@skatesweden.se Öppnas i nytt fönster..

 

För anmälan:

http://www.svenskkonstakning.se/Utbildning/centralautbildningarochlager/aktuellakurserlagerochsammandrag/?eventid=1218295&sisuorgid=71 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2019-03-08

Senast uppdaterad: 2019-03-08

Samarbetspartners

Sponsorer