Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Full fart under isdans- och solodanssammandrag i Älta

För några veckor sedan deltog 26 åkare på isdans- och solodanssammandrag. Det tränades tango av olika slag, foxtrot och valser under ledning av Aliki Stergiadu, Karin Skarstedt och Malin Malmberg. Vi hade även Cindy Builik med på isen vissa pass.

Det blev intensiva pass för åkarna då Aliki tillsammans med övriga tränare stöttade och pushade åkare att komma ner i knä, snurra snabbare i och trycka ifrån ordentligt. Åkare från Stockholm, Växjö och Tingsryd deltog vid sammandraget. Två tränare som följt med sina åkare stod med på isen för att bli bättre insatta i hur man tränar isdans och solodans.

Det vara extra roligt att se fyra isdanspar samtidigt på isen. Det vara stor spridning i åldrar och nivåer. Åldersspannet var 7-21 och testnivåer var från grund till 4/4.

 

Text & bild: Karin Skarstedt

Publicerad: 2018-10-14

Senast uppdaterad: 2018-10-14

Samarbetspartners

Sponsorer